karanjang

mat silicone pikeun angka lettering némpelkeun boga gula atawa coklat

11.70 € 7.80 €

kasadiaan: di stock

Jenis produk: hurup jeung nomer

SKU: ibukota 8362515

Jenis: Cake ToolsCertification: CIQ, EEC, FDA, LFGB, CE / EU, SGS: Ciri, Eco-FriendlyMaterial: SiliconeModel Number: CK-SM-264Brand Name: Yueyue SugarcraftCake Tipeu: MoldsCertification: SGS / LFGBolater: Food Food Acak ------------------------------------------------- -------- Yueyue Sugarcraft 1 Ibu / Surat / Jumlah Silicone kapang Fondant Kapang Cakarnaan Pakakas Coklat Gumpaste kapang CK-SM-2



Type: jajan Pakakas
sertifikasi: CIQ, EEC, FDA, LFGB, CE / EU, SGS
fitur: Bisi, Eco-Friendly
bahan: Silicone
Number Model: Ck-MS-264
Ngaran Brand: yueyue Sugarcraft
Jajan Pakakas Ketik: molds
sertifikasi: SGS / LFGB
bahan: dahareun kelas
warna: Acak

-------------------------------------------------- -------

Yueyue Sugarcraft 1 Ibu / Surat / Jumlah Silicone kapang Fondant Kapang Cakean Kalobot Pakakas Coklat Gumpaste Kapang CK-SM-2

Produk nembe ditempo

obral

sadia

Laku