karanjang

Custom percetakan dina kertas plant (format sagi opat)

5.00 €

kasadiaan: di stock

Jenis produk: pangaruh

SKU:

Percetakan pribadi dina lambaran gula dina bentuk persegi panjang. Tip: Pikeun ngajantenkeun ngahususkeun gambar anjeun langkung gampang, damel dina modeu layar pinuh: Dina Windows: pencét tombol F11, (sareng tombol anu sami pikeun kaluar tina modeu ieu) Dina Mac: pencét éta sakaligus. ..



Percetakan pribadi dina lambaran gula dina bentuk persegi panjang.

tip:

Sangkan malah leuwih gambar titik personalization gawe dina modeu layar pinuh:

  1.  Dina Windows: aPencét tombol F11, (sareng konci anu sami pikeun kaluar tina modeu ieu) 
  2. Dina Mac: pencét tombol sakaligus: Ctrl Cmd F, (sareng kombinasi anu sami pikeun kaluar tina modeu ieu).

Produk nembe ditempo

obral

sadia

Laku