karanjang

70 PCS / diatur sockets Rusia tur normal, saku coupler na leungeun baju a boga scissor kembang keur hiasan krim beragam

75.00 € 45.00 €

kasadiaan: non disponible

Jenis produk: Stop kontak & Asesoris

SKU: 5695227

Type: Baking & Pastry ToolsMaterial: Stainless SteelFeature: Stocked, Eco-FriendlyBaking & Pastry Tools Type: NozzleCertification: CE / EU, SGS, CIQKit Number:> 12Brand Name: MedjelioModel Number: NozzleClaimity: NozzleQuantity: 70 pcs nozzle 2 pcs coupler 1 pc pastryShipping: Gratis ngalangkungan China Post Didaptarkeun Air MailCake Tools: Icing Piping NozzlesStyle: Cake Decorators Tool


Type: Alat Panggang & Pastry
bahan: Beusi sténless
fitur: Bisi, Eco-Friendly
Alat Panggang & Pastry Tipe: biwirna pipa
sertifikasi: CE / EU, SGS, CIQ
Jumlah Kit: > 12
Ngaran Brand: Medjelio
Number Model: biwirna pipa
komoditi: biwirna pipa
kuantitas: 70 pcs nozzle 2 pcs pasangan 1 pc pastry
Balanja: Liwat via Mail Air Registrasi China
Alat Kue: Icing Piping Nozzles
style: Alat Hias Kue

Produk nembe ditempo

obral

sadia

Laku