karanjang

5 PCS / set leungeun baju ipis pikeun hiasan gula, krim, icing karajaan, pastry, cupcake na cookie

5.85 € 3.90 €

kasadiaan: di stock

Jenis produk: Stop kontak & Asesoris

SKU: 8922550

Type: Baking & Pastry ToolsCertification: CIQ, EEC, CE / EUBaking & Pastry Tools Type: NozzleFeature: Stocked, Eco-FriendlyBrand Brand: LINSBAYWUKit Number: 5Model Number: H12H35Material: Stainless Steel


Type: Alat Panggang & Pastry
sertifikasi: CIQ, EEC, EC / EU
Alat Panggang & Pastry Tipe: biwirna pipa
fitur: Bisi, Eco-Friendly
Ngaran Brand: LINSBAYWU
Jumlah Kit: 5
Number Model: H12H35
bahan: Beusi sténless

Produk nembe ditempo

obral

sadia

Laku