karanjang

26 inci tiasa dirobok MTB 21/24/27 laju nyumput baskét nagara urang bmx jalan laju sapédah motor

379.60 €

kasadiaan: di stock

Jenis produk:

SKU: 10002-Hideung-21-speed

MTB 21/24/27 laju nyumput cross bmx murid baso jalan laju sapédah Ngaran: MTB jalan balap sapédah Bahan: baja karbon tinggi Struktur: mobil umum Upami dilipat: enya modeu Propulsion : Rangka beban beban: 120kg Sistem ngerem: ganda dua ...



MTB 21/24/27 laju nyumput baskét nagara bmx jalan laju sapédah baskét

Ngaran: sapédah balap MTB jalan
Bahan: baja karbon tinggi
Struktur pigura: mobil sakabéh
Naha kanggo ngalipet: leres
Emod dorongan: rantai
Kapasitas beban: 120kg
Sistem ngerem: brek disc ganda
Jenis pigura: kerangka keras
Garpu garpu: spring garpuh (low gear tanpa damping)
Tingkat konfigurasi: standar
010203040506070809101112131415161718五星 好评 2
Sarat kiriman
1. Punten pastikeun anjeun parantos nyerat nami lengkep / alamat lengkep / kode pos anu leres sareng nomer telepon.
 
Upami anjeun kedah ngarobah inpormasi pengiriman, sumangga kami terang pas mungkin.
 
2. Cina ngirim surat hawa: biasana nyandak 15 ka 90 dinten bisnis sadunya.
 
(Punten dicatet yén "metode pangiriman ngajual" henteu tiasa dituturkeun, punten pilih China Post Air Mail)
 
Bungkusan: 10-30 dinten.
 
Babasan: 5-10 dinten. (Ems 10-20 dinten)
 
3. Anu ngagaleuh tanggung jawab mayar pajak adat, langkung seueur urusan pajeg, mangga tepikeun kantor adat di nagara anjeun atanapi anu ngajual.
 
4. Nurutkeun aturan Aliexpress:
 
Upami anjeun henteu nampi upami kami ngintun 60 dinten (Brazil / Rusia / Argentina aya 90 dinten), kami bakal ngabalikeun duit artos anjeun langsung.
 
Tapi aya seueur faktor anu teu bisa diatur dina angkutan internasional, sapertos bencana alam / liburan / goresan / perang, jsb.
 
Janten bungkusan anjeun tiasa ditunda ku sababaraha dinten atanapi leungit, kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngantosan langkung ti 60 dinten atanapi 90 dinten.
 
5. Upami anjeun henteu nampi bungkus dina waktos biasa, mangga ngahubungi kami pikeun verifikasi. Tapi henteu aya pasualan kabuka tanpa cotact.
 
Hatur nuhun pikeun pamahaman sareng kasabaran anjeun
 
Ngabalikeun duit & Mulih & Balik
 
1. Upami aya masalah sareng produk kami, anjeun tiasa nyauran uih deui atanapi ngabalikeun deui dina waktos 7 dinten saatos nampi barang.
 
Punten wartosan jasa palanggan urang sateuacan balik atanapi ngabuka sengketa ngalawan kami.
 
2. Sadaya barang kedah dipulangkeun dina kaayaan aslina, upami henteu, urang bakal nampik ngaluarkeun artos.
 
Anu mésér tanggel waler pikeun sadaya biaya ditanggung salami prosés mulang.
 
3. Upami anjeun nampi barang anu rusak atanapi salah, punten kirimkeun ka bungkusan sareng gambar produk ka kami,
 
Teras we bakal ngirimkeun atanapi ngabalikeun duit maneh.
 
comments
 
Upami anjeun puas kana produk kami, punten masihan kami sadayana tanggapan bintang lima. Upami aya patarosan, mangga ngahubungi kami langsung
 
Wilujeng dinten hatur nuhun

 

Produk nembe ditempo

obral

sadia

Laku