karanjang

20 inci listrik sapédah aluminium tilepan sapédah listrik 350W Mottor 48V10A kuat batré 32 km / h gunung e kota sapédah / salju sapédah

1,486.48 €

kasadiaan: di stock

Jenis produk:

SKU: 10004-Hideung

Tilu jinis pilihan tunggang: tunggang listrik (teu kedah pedal), listrik + pedal, pedal (sawaktos anjeun pareum listrik, anjeun tiasa nganggo pedal gampang) Fitur: qualité kualité alloy aluminium kualitas tinggi: ieu tilepan listrik sapédah angkat alumunium hampang tapi kuat ku bahan anti karat sareng ...



Tilu jinis pilihan tunggang: tunggang listrik (teu kedah pedal), listrik + pedal, pedal (upami anjeun pareum listrik, anjeun tiasa nganggo pedal gampang)

fitur:
Qualité Kualitas alloy aluminium anu kualitas luhur: sapédah listrik lipat ieu nganggo lampu tapi aluminium kuat kalayan bahan anti anti karat sareng anti paparan, éta bakal ngawula ka anjeun mangtaun-taun.
Motor Puissant Kuat sareng batré tiasa dicabut with: sareng motor gearless 48V 400W, éta tiasa ngabantosan anjeun ngarambat dina 18MPH (Modeu listrik dina pangeusi lengkep). Sareng batré 48V10Ah, kacaanganna tiasa 22 ~ 28 mil. (150lbs muatan), anjeun tiasa ngeusi batré dina kerangka atanapi ngaluarkeun sareng ngecas waé.
【Cakram disk dua sareng sistem kontrol laju 7: motor ieu gaduh mékanis mékanis hareup sareng cakram pungkur anu nempatkeun kadali sareng kaamanan di hujung jari Anjeun. Sistem transmisi profesional Shimano 7-laju nawiskeun kapasitas panjat anu hébat sareng tiasa ngabantosan anjeun nalukkeun rupa-rupa terrain.
Bike Sapédah hibrida Pedelec kalayan gantung pinuh】: nunggang sakumaha anu seueur atanapi salaku usaha anu dipikahoyong. Pilih antara 3 modeu nyetir: throttle pinuh, bantosan pedal atanapi pedal wungkul. Henteu payun sareng tukang pungkur ngantepkeun anjeun naek lancar kana bumi anu henteu rata sareng henteu rata kalayan traction maksimal.
Modeu wengi LCD sareng lampu lampu sareng tanduk listrik】: modeu wengi LCD masihan pisibilitas wengi sareng nunjukkeun mileage, laju sareng saterasna, sareng lampu sareng tanduk tiasa ngajantenkeun anjeun langkung aman.

Sapédah gunung gunung listrik 7-gancang
Bingkai aloi aluminium unisex 26 inci ngagaduhan salse ngagilap.
Tepi sareng bingkai luhur anu tiasa dieusian ngajantenkeun portabel sareng gampang pikeun nyimpen dina mobil anjeun atanapi dimana waé anjeun parantos siap dianggo.

Spésifikasi:
Laju maksimal: e-bike 18 mph atanapi 32 km / jam
Bahan bingkai: alloy aluminium
Mileage: 18-21 mil atanapi 30-35 km (modeu listrik), 31-37 mil atanapi 50-60 km (mode asistén). Catetan: kaayaan beurat sareng jalan bakal mangaruhan
Diaméter kabayang: 20 inci
Kapasitas beban: 175KG
Beurat Kandaraan: sakitar 26kg / 64lb
Batré: 48V 10Ah Lithium-ion
Garpu hareup: panyerepan pelindung shock karbon baja anu ageung
Waktu ngecas: sakitar 6 jam
Derailleur: kacepetan Shimano Gear 7
Motor: motor gearless 400W kacepetan tinggi
Roda payun sareng pungkur: roda alloy aluminium
Tirus: 20 '' ban Chaoyang
Handlebar: standar
Fitur: numpak booster, nunggang listrik murni, numpak manusa murni

20200313_102720_00120200313_102720_00220200313_102720_00320200313_102720_00420200313_102720_00520200313_102720_00620200313_102720_00720200313_102720_00820200313_102720_00920200313_102720_01020200313_102720_01120200313_102720_01220200313_102720_01320200313_102720_01420200313_102720_01520200313_102720_01620200313_102720_01720200313_102720_01820200313_102720_01920200313_102720_02020200313_102720_02120200313_102720_02220200313_102720_02320200313_102720_02420200313_102720_02520200313_102720_02620200313_102720_02720200313_102720_02820200313_102720_02920200313_102720_03020200313_102720_03120200313_102720_03220200313_102720_03420200313_102720_03520200313_102720_036

 

Sateuacan mésér:

Saatos pakét daun Cina, henteu aya inpormasi logistikdiropéaTapi entong hariwang, éta angkot normal. Saatos pakét daun China, éta butuh 2-3 bulan ka nagara anjeun. Upami anjeun henteu tiasa nampi angkutan anu panjang, punten henteu ngagaleuhna. Abdi henteu nampi sengketa sateuacanna kadatangan bungkusan (Upami anjeun nganggo pakét anu teu acan sumping atanapi inpormasi logistik henteu diropéa, teras muka sengketa pikeun nyauran artos, maka anjeun kedah mayar kargo $ 250.). Kusabab, kuring nyebatkeun anjeun peryogi antosan2-3months di dieu, kuring mayar biaya pengiriman anu awis pisan, sareng kuring bakal ngalegaan waktos perlindungan kanggo anjeun. Ku sabab éta, anjeun moal kaleungitan artos sateuacan nampi iketna. Upami anjeun teu tiasa nampi aranjeunna, punten ulah mésér aranjeunna.

Ngeunaan peresihan adat sareng pajak

Numutkeun aturan Aliexpress, nalika barang sumping di nagara anjeun, anu mésér kedah ngolah pembersihan sareng pajeg.kitunaBiaya ieu kedah mayarKu pembeli sorangan. Nalika bungkusan sumping di lokét, anjeun kedah ngahubungi kantor pos lokal pikeun nyandak teuing parcl

Ngeunaan Pengiriman:

Kit motor listrik sareng batré ageung sareng motor ageung di jero, janten metode pengiriman udara biasa pikeun kami ngirim sabab batré sareng motor mangrupikeun kargo bahaya; ayeuna metode pengiriman normal kami ngan tiasa milih pengiriman ku pos ku laut (kami nyebat cara pengiriman éta) peryogi 2-3 sasih dugiTujuan.

Wangsul sareng kawijakan bursa:

Dina hal bagéan rusak atanapi leungit di panarimaan, punten wartosan kami pikeun kiriman énggal anyar atanapi pikeun ngabalikeun duit parsial (upami anjeun hoyong ngalereskeun sapédah di tempat lokal anjeun) langsung. Pengiriman, penanganan sareng asuransi henteu tiasa dibales deui.
Kusabab biaya pengiriman internasional anu mahal pikeun barang ageung (sapedah), kami wani pisan yén anjeun damel sareng kami pikeun ngabéréskeun masalah anu anjeun patepung heula ti ngalebetkeun sengketa ngeunaan Aliexpress pikeun uihkeun atanapi ngabalikeun deui.
Kami ngadukung komitmen urang sareng jasa anu luar biasa sareng 100% garansi kapuasan palanggan, janten henteu ragu ngahubungan kami iraha waé sateuacan sareng saatos pameseran anjeun ku email.
Punten pasihan kami kasempetan pikeun méréskeun masalah naon waé upami anjeun teu sugema ku barang atanapi palayanan kami. Urang ngarti kana perhatian sareng frustrations anjeun gaduh sareng bakal ngalakukeun anu pangalusna pikeun ngabéréskeun masalah.
Punten email kami sateuacan ngantunkeun tanggepan anu négatip atanapi ngabuka sengketa di Aliexpress.
Sadaya barang anu urang jual dijelaskeun dina pangsaéna kamampuan urang, saleresna jéntré, sareng sareng kasadaran pisan kami.
Nanging, pikeun nyingkahan pangawasan anu poténsial, kuring hormat nyuhunkeun bantosan anjeun dina ngabantosan kami ngajantenkeun transaksi ieu mangrupikeun transaksi saling nyumputkeun ku sacara saksama pariksa ulasan barang sareng poto, sareng nanyakeun sadayana pananya sateuacan mésér.

 

 

Produk nembe ditempo

obral

sadia

Laku