karanjang

13 PCS / diatur tina sockets jeung asesoris keur pastry sarta krim

13.41 € 8.94 €

kasadiaan: di stock

Jenis produk: Stop kontak & Asesoris

SKU: 13515766

Jenis: Alat PirantiCertifikasi: EEC, CE / EU, SGS, CIQ, LFGB, FDAMaterial: Stainless SteelFeature: Stocked, Eco-FriendlyObscene Gambar: Alat Alat NoCake: Dessert DecoratorsModel Nomer: Piping TipsBrand Nami: SHENHONGSexually Tips: NoUse For: pastry Pikeun 2: pipa nozzlesUse Pikeun 3: icing nozzleUse Pikeun 4: nozzles cake


Type: jajan Pakakas
sertifikasi: EEC, CE / EU, SGS, CIQ, LFGB, FDA
bahan: Beusi sténless
fitur: Bisi, Eco-Friendly
Gambar jorang: teu
Jajan Pakakas Ketik: Decorators dessert
Number Model: Tips Piping Rusia
Ngaran Brand: Shenhong
Séksual sugestif: teu
Paké Kanggo: muncung pastry
Anggo Pikeun 2: nozzles piping
Anggo Pikeun 3: icing nozzle
Anggo Pikeun 4: kueh nozzles

Produk nembe ditempo

obral

sadia

Laku